Kultúra

Gyászolva ad bulit Marilyn Manson Budapesten

marilyn manson és hugh warner 1 (marilyn manson, apa, )
marilyn manson és hugh warner 1 (marilyn manson, apa, )
Az ikonikus énekes nemrég vesztette el apját, ami nagyon megviselte. A turné persze nem állhat le, Manson és zenekara már meg is érkezett a fővárosba, hogy csütörtök este adjon teltházas koncertet a Budapest Parkban.

Ha valakiről, Marylin Mansonról biztos nem a könnyes búcsúk és nagy érzelmek jutnak először eszünkbe, de apja halála annyira letörte az énekest, hogy szívhez szóló üzenetben emlékezett meg róla halála után.

A mai napon elvesztettem édesapámat, Hugh Warnert. Ő tanította meg, hogy kell férfinak, harcosnak és túlélőnek lenni. Ő mutatta meg, hogy kell elsütni egy fegyvert, hogy kell autót vezetni vagy embereket irányítani. Örökké ő marad a legjobb apa a világon. Tudom, hogy valahol és valahogy az édesanyámmal van már. Megőrzöm az ígéretem, és sosem hagylak cserben. Hiányzol és szeretlek, apa.

– írta július 8-án az Instagramon, ahova egy közös, gyerekkori képet posztolt, ahol még angyali arcú kisfiúként pózol apja mellett.

Azóta persze ez a kisgiú felnőtt, és kissé megváltoztatta külsejét, de szüleivel való kapcsolata mindvégig nagyon jó maradt. Június közepén, mindössze hetekkel apja a halála előtt még kifestve fotózkodtak együtt apák napja alkalmából. Manson, eredeti nevén Brian Hugh Warner édesanyját már 2014-ben elvesztette, tőle szintén érzelmes posztban búcsúzott akkoriban. Most a gyászmunkát épp egy turné közepén kell elvégeznie, bár a munka és a zene talán épp segíthet is ebben.

Manson már tegnap megérkezett a fővárosba, egyből ki is szúrták az Air France járatán. Semmiféle sztárallűr nem volt jellemző rá, láthatóan szívesen pózolt az őt felismerő rajongóknak. Hamarosan kiderül, hogy este mennyire teszi oda magát a Budapest Parkban.

Holnap Marylin Manson Budapesten koncertezik, ma együtt érkeztünk meg Párizsból a csapattal az Air France esti gépével….

Közzétette: PetersPlanet.travel – 2017. július 19.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik