Kultúra

Budapestre jön a Trónok harca Hodorja

A sorozat egyik legkedveltebb figuráját játszó Kristian Nairn a következő PlayIT Show vendégeként érkezik a fővárosba.

Budapestre látogat a Trónok harca (Game of Thrones) egyik korábbi szereplője, Kristian Nairn

Az HBO sikersorozatában Hodort játszó 41 éves színész a november 18-19 közötti Xbox One PlayIT Show vendége lesz a Hungexpón.

A közkedvelt Nairn érkezését az esemény Facebook-oldalán jelentették be a szervezők:

Facebook

A hatéves múltra visszatekintő PlayIT show a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, amely már idén is több, mint 100 ezer látogatót vonzott. Az eseményt a Hungexpo területén 44.000 négyzetméteren rendezik meg és nemcsak a számítógépes játékok rajongóinak, hanem a sorozatok megszállottjainak is tartogatnak meglepetéseket. Nairn érkezése mellett jó példa erre az áprilisi rendezvény, amelyen ugyancsak a Trónok harca két szereplője: Gemma Whelan és Daniel Portman voltak a sztárvendégek.

Vizelés közben akart haverkodni a Trónok harca színészével az időzítés nagymestere
Pedig még csak nem is a legismertebb figurát alakítja. A Trónok harca Yara Greyjoy-a és Podrick Payne-je Magyarországon van, meséltek kicsit. Videó.

A Hodort megtestesítő Kristian Nairn érkezése tehát már biztos, azonban nem ő lesz az egyetlen nagyágyú a novemberi rendezvényen. A többi nevet később jelentik be a szervezők.

További információ a PlayIT honlapján, azt pedig nem érdemes elfelejteni, hogy a Trónok harca hetedik évad az amerikai premierrel egy időben: július 17-én fog startolni a magyar HBO-n és az HBO GO-n.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik