Kultúra

Játssz a 24.hu-val, és nyerj belépőt a 27. Művészetek Völgyébe!

Július 21-30. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a 27. Művészetek Völgye Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. Játssz velünk, és megnyerheted a 3 db ötnapos bérlet vagy az 5 db rugalmas napijegy egyikét!

A tíznapos fesztivál közel 1200 programmal és produkcióval – köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal – várja a látogatókat. A legnevesebb hazai előadók mellett ott lesz a világhírű francia Nouvelle Vague, a Deluxe és az amerikai Pink Martini. A fesztiválról további információt itt találsz.

Válaszolj az alábbi 2 kérdésre, és küldd el e-mailben a helyes megfejtést teljes neveddel együtt a jatek@24.hu email címre 2017. július 16. éjfélig.

1. kérdés:
Nevezz meg hármat, a fesztivál második hétvégéjének (július 28-30.) programjai közül!

2. kérdés:
Hogy hívják a kapolcsi bazaltban kialakult barlangot?

A játék időtartama: 2017. július 13. – július 16. éjfél
Sorsolás: 2017. július 17.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, a jegyeket elektronikus formában küldjük ki a nyertesek részére. A Művészetek Völgye ötnapos bérletek és rugalmas napijegyek a nyertes által választott napokon, az adott nap/napok bármely programjára belépést biztosítanak 2017. július 21-30. között.

A fesztivál az alábbi helyszíneken kerül megrendezésre. 

A nyereményjáték részletes szabályzatáért kattints IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik