Kultúra

Szex, vér és rock and roll – csak a szokásos várható a Vámpírnaplók új évadában

Az RTL a Spike nevű szatellitcsatornáját sem hagyja az út szélén: most sorozatfronton erősítenek. Azok a nézőknek ugyanis, akik továbbra is a szinkronos, tévés sorozatnézés őskori klasszikus hagyományait követik, elhozzák a szex- és vérszomjas vámpírok legfrissebb eresztését: Magyarországon elsőként a Spike-on lesz látható a Vámpírnaplók teljes hatodik évada. Vámpírék és vérfarkasék rejtélyekkel június 14-én este, 22.00-tól térnek vissza a hazai képernyőkre, az új évfolyam pedig azt ígéri, minden eddiginél fordulatosabb lesz.

Fotó: RTL

A sorozat alkotói az ötödik évad fináléjában finoman szólva sokkolták a nézőket Bonnie és Damon eltűnésével: a túlvilágon ragadtak. Az új évfolyam egy kis időugrással folytatódik: a tragikus események után négy hónappal a Nina Dobrev alakította Elena visszatér a Whitemore Főiskolára, hogy folytassa a tanulmányait, és elterelje a gondolatait társai elvesztéséről.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

Jeremy ezzel szemben önpusztító módon próbálja meg feldolgozni a történteket, Matt hiába próbál meg vigyázni rá. A vámpírrá változott Alaric kényelmetlenül érzi magát új szerepében, ám aegy új románc értelmet ad az életének. Enzo és Caroline eközben -t azon munkálkodik, hogy módot találjanak Bonnie és Damon visszahozására. Hogy Bonnie-éknak sikerül-e visszatérniük az árnyékvilágból, az új évadból kiderül: a Vámpírnaplók hatodik évada június 14-én, 22.00-tól az RTL Spike-on fut majd szerda esténként.

Fotó: RTL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik