Kultúra

Elkaszálták az új 24-sorozatot

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért egy évad után véget ért a 24: Újratöltve.

Még másfél éve harangozta be a Fox, hogy Kiefer Sutherland “visszavonulása” ellenére folytatni kívánják a 24-et, amely Jack Bauer nélkül immár némiképp újragondolva, egy új főhőst a középpontba állító spinoff formájában valósulna meg. A végül a 24: Legacy címet kapó széria idén januárban indult útjára, azonban végül tiszavirág-életűnek bizonyult, ugyanis mára bejelentették, hogy az első évaddal véget ért a sorozat.

A Variety értesülése szerint a Fox minden igyekezete ellenére nagyon kevesen nézték az idehaza 24: Újratöltve címen futó 24: Legacyt, amely mondjuk nem éppen meglepő, tekintve, hogy a Bauer örökébe lépő fiatal Eric Carter (Corey Hawkins) karaktere közel sem volt olyan karizmatikus, mint a nagy előd.

A sorozat alapkoncepciója az volt, hogy az ex-katona Carter hazatérve az Államokba előbb bajba keveredik, majd némi huzavonát követően csatlakozik a korábban Bauert is foglalkoztató CTU nevű terrorelhárító egységhez, hogy segítsen megakadályozni az USA ellen valaha tervezett legnagyobb terrortámadást.

A Jimmy Smits, Miranda Otto és Teddy Sears mellékszereplésével készült 24: Újratöltve itthon a Viasat6-on volt látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik