Kultúra

Castingvideó igazolja, Logan tizenéves sidekickje a legjobb választás volt

Kétségkívül a Logan – Farkas volt az idei év legnagyobb filmes meglepetése, már ami a képregényadaptációkat illeti. Nem csak a forgatókönyv kreativitása és a film különleges hangulata tette emlékezetessé a filmet, hanem egy újonnan felfedezett gyerekszínész, Dafne Keen alakítása is.

Keen a fiatal kezdő színészekre egyáltalán nem jellemző természetességgel és magabiztossággal alakította Laura szerepét, és könnyedén megállta a helyét olyan tapasztalt színészek mellett, mint Hugh Jackman és Patrick Stewart. Az Entertainment Weekly közzétett egy videórészletet, amely Keen meghallgatásán készült, így most már mi is megérthetjük, miért szavazott neki bizalmat a rendező.

Miután Jackman és Keen összeolvasták a jelenetet, a lány megkérdezte a rendezőt, James Mangoldot, hogy improvizálhatna-e egy kicsit. Mangold beleegyezett, és ami ezután következett, attól az egész stáb eldobta az agyát. Keen azonnal spanyolra váltott, és olyan intenzitással adta elő a jelenetet, hogy szinte pillanatok alatt lejátszotta Jackmant, aki egyébként készséggel asszisztált az improvizációhoz. Patrick Stewart úgy nyilatkozott, hogy

Ez volt a legegyedibb meghallgatás-videó, amit valaha láttam.

Az is egyértelművé vált a videóból, hogy Keen és Jackman között megvan a kellő kémia, a kislány nem rettent meg még akkor sem, amikor egy olyan izomkolosszus, mint Jackman ráordított, hogy fogja be a száját. Jackmant szintén lenyűgözte a lány teljesítménye, az improvizált jelenetben Keen egy ponton vállon ütötte a férfit, aki hazaérve meglepődve tapasztalta, hogy

Tele volt zúzódással a karom. Nem akarom megsérteni azokat a férfiakat, akikkel azelőtt harcoltam, de ezelőtt sose mentem még úgy haza, hogy zúzódások lettek volna rajtam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik