Kultúra

Baljóslatú a Twin Peaks első hosszabb előzetese

Ugyanakkor sok mindent ez a kedvcsináló sem árul el a kultsorozat folytatásáról.

Azt már tudjuk, hogy május 21-én fog megérkezni az amerikai Showtime csatornájára a Twin Peaks folyatása, amelyet idehaza majd egy nappal később az HBO műsorára tűzni, méghozzá dupla résszel.

Amennyire lázban tartja az eredeti rajongóit, olyannyira nehezen akaródzik a Showtime-nak kiadni végre egy tisztességes előzetest a legendás széria folytatásához, amelyből túl sokat még a most megjelent legfrissebb és eddigi leghosszabb teaser sem leplez le. Mindenesetre a semminél azért ez is több.

Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata 26 évvel azután folytatódik, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása. A 18 epizódos folytatást az eredeti szériát is jegyző Mark FrostDavid Lynch páros írta. Az egyenként hatvanperces részek pedig Lynch rendezésében készültek.

A Dale Cooper FBI ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlan, a januárban elhunyt Miguel Ferrer, továbbá Amanda Seyfried, Laura Dern, Naomi Watts, Tom Sizemore, Jennifer Jason Leigh, Dana Ashbrook, Balthazar Getty és a Laura Palmert újra megformáló Sheryl Lee fog játszani a szériában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik