Kultúra

Ismerd meg az Alien-filmek új Ripleyjét

Aki igazából nem Ripley, hanem Daniels, de ettől függetlenül a hősnő nyomdokaiba fog lépni az Alien: Covenantban. Videó.

Ahogy telik az idő, úgy válhatnak egyre lelkesebbé a világ és hazánk Alien-rajongói, hiszen már csak nagyjából két hetet kell várniuk az év egyik legfélelmetesebb produkciójaként közelgő Alien: Covenant című sci-fi horrorra, amelyet ismét az 1979-es klasszikust is jegyző Ridley Scott rendez.

A produkcióhoz márciusban érkezett utoljára előzetes, azóta pedig folyamatosan szivárognak a különféle promók. Ezeknek sorát bővíti mostantól a lenti videó, amely az impozáns szereplőgárdájú Covenant valódi főhősére: a Katherine Waterston által megformált Danielsre koncentrál. Az egyperces filmecskében őt láthatjuk a produkció néhány jeleneteiben, ahogyan elkezd a legénység kicsit flúgos tagjából a többiek és önmaga életéért küzdő harcos leánnyá avanzsálni. Magyarán úgy tűnik, hogy ő lesz az új Ellen Ripley.

Waterston mellett az új filmben már csak nem egy, hanem két androidot (Davidet és Waltert) megformáló Michael Fassbender, továbbá Billy Crudup, James Franco, Danny McBride, illetve a Dr. Elizabeth Shaw és a Peter Weyland szerepében visszatérő Noomi Rapace és Guy Pearce alkotja a szereplőgárdát.

Az Alien: Covenant egy nappal az amerikai bemutató előtt: május 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik