Kultúra

Félelmetesen élethű Na’vi robotot újított az Avatar-élménypark

És a hangsúly itt a félelmetesen van, mert olyan szinten para a szerkezet, hogy akár egy horrorfilmben is elférne. Videó.

Májusban fogja megnyitni kapuit a két éve épülő Pandora – The World of Avatar nevű Avatar-élménypark, amely a floridai Orlandóban található Disney World Animal Kingdom nevű komplexum új attrakciója lesz.

Az átadás közeledtével az elmúlt hónapokban egyre több promót tett közzé a létesítmény beharangozása végett a Walt Disney, ám eddig egy sem volt annyira hatásos (és hátborzongató), mint a lenti videó, amely az élménypark Na’vi sámánrobotját mutatja be működés közben. A látogatókat majd a floridai Pandora csónakban végigutazható részén váró döbbenetes szerkezet olyan, mintha tényleg élne – jó kérdés, hogy vajon abból a Terminátor-filmekben előrevetített jövőből hozták-e, melyben a gépek átveszik a hatalmat. A válasz gyanúsan igen, hiszen figyeljük csak meg: miután abbahagyja a hadonászós-éneklős műsorát, egy pillanatig olyan gyilkos tekintettel néz a kamerába, hogy az embernek még a vér is megfagy az ereiben.

A sámánhoz hasonló “látványosságokat” felvonultató élménypark május 27-én fogja megnyitni kapuit.

Forrás: Mashable

Ajánlott videó

Olvasói sztorik