Kultúra

A Széttörve és a Sebezhetetlen folytatása lesz Shyamalan új filmje

Ezt a tavalyi pszichothrillerével ismét sikeressé vált rendező jelentette be.

Már februárban megszellőztette, most pedig hivatalosan is bejelentette M. Night Shyamalan, hogy folytatást kap a nagy visszatérőfilmjévé vált Széttörve (Split), amelynek második részéről egyszersmind kiderült, hogy a 2000-ben bemutatott A sebezhetetlennek (Unbreakable) is a sequelje lesz.

Elkészültem a forgatókönyvvel. 17 évbe tellett, de végre válaszolni tudok az első számú rajongói kérdésre, amit kapok: “Készítesz már kib*szott folytatást A sebezhetetlenhez vagy mi lesz?” Nos igen, az új filmem A sebezhetetlen ÉS a Széttörve folytatása lesz. Mindig is az volt az álmom, hogy a két film egy harmadikban kapcsolódjon.

– írta a Twitteren az indiai származású rendező, aki tovább ment és azt is megerősítette, hogy

az új film címe Glass lesz és A sebezhetetlenből David Dunn (Bruce Willis) és Elijah Price (Samuel L. Jackson) is vissza fog térni benne, akárcsak a Széttörve főhőse: Kevin Wendell Crumb (James McAvoy).A Magyarországon januárban bemutatott Széttörve egy olyan ember portréját rajzolja meg, akinek 23 személyisége van. Az alkotás mindössze 9 millió dollárból készült és világszerte közel 275 millió zöldhasút termelt. Anno A sebezhetetlen is hasonlóan jól teljesített a mozikban: globálisan 248 milliót szedett össze, jóllehet azt az ezredfordulón “kicsit”azért  több pénzből: 75 millió dollárból forgatták.

Shyamalan korábban az amerikai médiában már elmondta, hogy bizonyos fokig már a Széttörve című filmet is A sebezhetetlen folytatásának tekintette. Nem véletlenül tűnik fel benne röviden Willis is.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik