Kultúra

Májusban folytatódik az Egynyári kaland

Jön az ifjúsági sorozat második évada, amelynek befutott az előzetese és a megújult főcíme is.

Az MTVA és a Megafilm Service közös ifjúsági sorozata, az Egynyári kaland hat részből álló második szériája 2017. május 13-tól minden héten szombat este 19:30-tól lesz látható a Duna televízión.

Az Egynyári kaland második évada (előzetes itt) ott folytatódik, ahol az első befejeződött – egy év elteltével. A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi (Schmidt Sára) és Bence (Rubóczki Márkó) párként, Dóra (Dobos Evelin) és Gábor (Héricz Patrik) pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel (Király Dániel), és húgával, a különcködő Lucával (Walters Lili) egészül ki. A romantikus szálak mellett ismét megjelennek a családi kapcsolatok, és természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

A főbb szerepekben az első évadból jól ismert arcok: Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Dobos Evelin, Héricz Patrik és Szerednyei Béla mellett, új karakterek: Király Dániel, Walters Lili, Dobó Kata, Bányai Miklós és Gyabronka József is helyet kaptak, és visszatérő szereplőként Vecsei H. Miklós is látható lesz.

A második évadot vezető rendezőként és forgatókönyvíróként Zomborácz Virág jegyzi, aki tagja volt az Aranyélet író-csapatának, és akinek Utóélet című első nagyjátékfilmje itthon és külföldön egyaránt sikert aratott. Zomborácz Virág mellett rendezőtársként Akar Péter dolgozott.

A sorozat főcíme vizuálisan megújult (lent látható az Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhető új verzió) az új végefőcímet pedig Dorogi Péter és Balázs Ádám írták.

További információt az Egynyári kaland folytatásáról a sorozat Facebook-oldalán találsz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik