Kultúra

Annabelle visszatér és a szívbajt hozza rád

Előzetest kapott az Annabelle 2, amelyben nem a démoni bábu lesz az egyetlen félelmetes szerzet.

Még tavaly szeptemberben harangozta be a New Line Cinema stúdió, hogy hiába lett enyhén szólva is megosztó, végül mégiscsak folytatást kap a 2014-ben bemutatott Annabelle című produkciójuk, amely az egy évvel korábbi Démonok között spinoffjaként került a mozikba. A korábban csak Annabelle 2-ként emlegetett filmről a múlt héten tudtuk meg, hogy végül az Annabelle: Creation (kb. Annabelle: Teremtés) címet kapta, mostanára pedig megérkezett hozzá az első poszter és az első teljes előzetes.

New Line Cinema

A tavaly bemutatott Amikor kialszik a fény című horrort is jegyző David F. Sandberg rendezésében készülő a sequel, amely a címe alapján sanszos, hogy inkább prequel lesz és időben az első rész előtt fog játszódni. Mindenesetre az egyelőre még ködös cselekményről annyi már az új előzetesből is kiderül, hogy a középpontjában egy bábukészítő és felesége fognak állni, akik miután egy tragikus balesetben elveszítik a kislányukat, évekkel később egy nagy vidéki házba költöznek, ahová aztán több árva lányt és egy árvaházi nővért is befogadnak. Kezdetben a társaság szépen éldegél majd együtt, csakhogy aztán elkezdi terrorizálni őket a bábukészítő új alkotása: Annabelle, amelyet egy beleköltöző démon kelt életre.

A két főszereplőt játszó Javier Botet és Miranda Otto mellett ismeretlen színészekkel forgatott Annabelle: Creation augusztus 11-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik