Kultúra

Hadházi László a férfi egyenjogúságért harcol a Comedy Centralon

Tévében még sosem látott előadással tér vissza a stand-upos ma este a humorcsatorna képernyőjére.

Közepesen ismert, nyurga testalkatú humorista

– állítja magáról Hadházi László, aki vadász-balesettel, rádiólokátoros jelzőkutyával és férfi egyenjogúsággal tér vissza ma este a Comedy Centralra. A Nekünk áll a László című önálló estjében a humorista felvázolja, miért is különböznek a nők és a férfiak annyira, illetve határozottan elismeri: a teremtés koronái arra születtek, hogy az élet betegségekkel és baromságokkal tesztelje őket.

Nincs olyan, hogy női egyenjogúság – egyenjogúság van, ebből vagy jut a nőknek, vagy nem. De ha mégis létezik, férfi egyenjogúságnak is lennie kell, vagyis

nem engedjük előre a nőket az ajtón és nem fizetjük ki a vacsorájukat

– teszi le a voksát tréfálkozva a férfiak mellett Hadházi a Nekünk áll a László című önálló estjében, amely ma este 21.00-tól látható a Comedy Centralon.

A betegségeket és a baromságokat rajtunk teszteli az élet, ezért vagyunk

– meséli a stand-upos, aki szerint a férfiak a természet legfőbb tesztalanyai, ezért próbálnak ki minden olyan veszélyes dolgot, ami a nőknek soha eszébe sem jutna.

A nők eleve tudják, hogy ők az örök léttel nem kell szenvedjenek (…), a lányok születésükkor már tudják, hogy babázni fognak. A fiú, ahogy a keze eszközhasználatra alkalmas, olyasmit fog készíteni, amivel magát és játszótársait a külvilágra át tudja segíteni: kardot, lándzsát, nyilat, golyószórót, nyílpuskát. Ez a dolgunk, mert fiúk vagyunk

– mutat görbe tükröt a humorista a férfiak és nők közötti különbségekről. De mi köze mindennek a gyerekkori vadász-balesetéhez, a rádiólokátoros jelzőkutyákhoz, és miért nem érdemes fehér nadrágban vonatozni? Számos egyéb sztori mellett ez is kiderül a ma esti Nekünk áll a László című előadásból.

Hadházi László: Nekünk áll a Lászlóma este 21.00 órakor, szombaton pedig egész napos Comedy Club maraton a Comedy Central műsorán.

Forrás: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik