Kultúra

Ewan McGregor duplán zseniális lesz a Fargo 3. évadában

Erről árulkodik az antológiasorozat új előzetese, amely alapján valósággal brillírozni fog a két ikertestvért alakító színész.

Az FX még tavaly májusban jelentette be, hogy leigazolták a kétszeres Golden Globe-, és egyszeres Emmy-jelölt Ewan McGregort a Fargo című antológiasorozatuk harmadik évadának főszerepére, amely igazából nem egy, hanem két karaktert jelent.

McGregor a Minnesota államban élő Stussy-fivéreket: Emmit és Ray figuráit fogja megformálni a széria soron következő, szokás szerint tíz epizódból álló történetében. Az ikertesók mind külsejüket, mind habitusukat, mind pedig életvitelüket tekintve merőben különbözőek lesznek egymástól, ugyanis míg Emmit karaktere egy sikeres ingatlanügynök és családapa, addig a nála hangyányival fiatalabb öccse egy kopaszodó és sörhasú pártfogó, aki ex-sittesekkel foglalkozik. Utóbbit már láthattuk az évad első promójában, most viszont itt van a teljes előzetes, amelyben a nagymenő Emmit is bemutatkozik.

A kedvcsinálóban McGregor oldalán ismét felbukkan a Ray barátnőjét alakító Mary Elizabeth Winstead, továbbá a mellékszereplők közül feltűnik még Michael Stuhlbarg, Carrie Coon és Scoot McNairy is.

Az Emmy- és Golden Globe-díjas Fargo új szezonja április 19-én fog startolni az FX csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik