Kultúra

Kapaszkodj meg, mert a PASO meghódítja Japánt

Méghozzá az együttes Scratchy című számának klipjében, amelyet itt a 24.hu-n láthatsz először.

A korábbi fergeteges klipek, így a 2013-as trónok harcás, a 2015-ös csillagok háborújás és a tavalyi pornószínészes után most ismét egy nagyon klassz videóval jelentkezett a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), akik a Scratchy című szám klipjében a japán fővárosban: Tokióban garázdálkodnak.

A dal Lee ‘Scratch’ Perry-hez, azaz Scratchy-hez íródott, akit először Tokióban láttam élőben, Mad Proffessorral lépett fel egy japán klubban. Ezt a meghatározó élményemet dolgozza fel a szám, magasztalva a legendás reggae-dub veterán zenei munkásságát. A partyvizuálra hajazó tripklip erre a történetre rímel és teremt egy minden tekintetben utazós képi világot tavalyi, Japánban, Ozorán és az A38 hajón készült felvételeket felhasználva. 

– mondta az új dalról Tóth Kristóf, alias KRSa, a PASO énekese. A Scratchy a zenekar legújabb, Ghost Train című lemezén található, amely épp ma jelenik meg bakeliten és először a PASO ma esti koncertjén lesz kapható a Barba Negrában (klasszikus fekete, illetve limitált narancssárga és áttetsző kék verzióban).

MMM Records

Az estén élőben debütál a Scratchy egyik remixe is a Tuff Steppas dub producer duó jóvoltából, később pedig egy digitális EP-n is megjelenik majd, a külföldi breakbeat és drum ‘n’ bass legendák, valamint a Brains-ből ismert Lukács Levi és Dj Reza közösen készített remixének társaságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik