Kultúra

Az intim fotói után Emma Watson titkai is lelepleződnek

A Kör című sikerregény adaptációjában, melynek megérkezett a legújabb szinkronizált előzetese.

A 2013-as megjelenése óta meghódította a világot és már magyarul is olvasható Dave Eggers zseniális regénye: A Kör (The Circle), amelynek filmadaptációját az EuropaCorp – STX Entertainment stúdiópáros készíti. A James Ponsoldt rendezésében forgatott és immár az utómunkálatokat taposó thrillernek most a filmet hazánkban forgalmazó Big Bang Media jóvoltából megérkezett a legújabb magyar előzetese.

A film főhőse Mae Holland (Emma Watson), akinek élete teljesen megváltozik, miután a Szilícium-völgy legnagyobb tech-óriáscégénél: A Körnél megkapja álmai állását. Kezdetben a tehetséges és elhivatott lány villámgyorsan lépdel felfelé a ranglétrán, így a multi látnoki, de alattomos vezetője, a Billl Gatest és Steve Jobst idéző Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy a cég roppant innovatív SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. Mae rábólint a feladatra, csakhogy azzal nem számol, hogy onnantól kezdve többé nem lesz biztonságban, hiszen immár bárki megtudhat róla bármit, megismerhetik minden titkát, és figyelemmel követhetik minden egyes lépését.

A kétszeres Oscar-díjas Hanks és Watson oldalán a Star Wars: Az ébredő Erővel berobbant John Boyega, továbbá Karen Gillan, Patton Oswalt és a februárban elhunyt Bill Paxton játssza a mellékszerepeket A Körben, amely egy nappal az amerikai bemutató előtt: április 27-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik