Kultúra

Ryan Gosling-hasonmással szívattak meg mindenkit egy német díjátadón

Még a szervezők sem tudták, hogy a színész helyett egy rá nem is igazán hasonlító alak fog megjelenni a gálán. Videó.

Idén már 51. alkalommal rendezték meg Berlinben a Goldene Kamera nevű filmes díjak átadóját, amelyen ezúttal nem akármilyen meglepetésben részesültek mind a szervezők, mind pedig a jelenlévő német és külföldi hírességek, akik között Nicole Kidman, Colin Farrell és Jane Fonda is ott ült a nézőtéren.

Az egészért egy német komikus duó, Joko Winterscheidt és Klaas Heufer-Umlauf a felelős, akiknek egy kamu ügynökségen keresztül sikerült elhitetniük a szervezőkkel, hogy amennyiben díjat kap a Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért, úgy Ryan Gosling garantáltan elmegy a gálára, ugyanis mit ad Isten: épp Hamburgban forgat. A szervezők persze belementek a dologba, mígnem aztán végül ők is csupán a díjátadó közben szembesültek azzal, amivel mindenki más is, azaz hogy az amerikai színész helyett egy rá legfeljebb nyomokban hasonlító pasas veszi át az elismerést.

A nagy szívatás a jelenlévő hollywoodi A-listásokből is a legkülönfélébb reakciókat hozta ki – érdemes megfigyelni, hogy álmélkodik és/vagy nevet kényszeredetten a meglepetésen Kidman, Farrell és Fonda, akik szemlátomást alig hittek el, hogy igaz az, amit látnak.

Forrás: Decider

Ajánlott videó

Olvasói sztorik