Kultúra
Damansara, 2017. február 8.
Az egyik macskatulajdonos, Mohammad Syahir Zainal kezében cicájával a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)

Ebben a szállodában kizárólag macskáknak jár az ötcsillagos kényeztetés

Fülöp Dániel Mátyás
Fülöp Dániel Mátyás

fotóriporter. 2017. 02. 08. 17:00

Ebben a malajziai hotelben hiába is próbálnának emberek megszállni.

A cicás gazdik kedvenceit 24 órás felügyelettel, játékos foglalkozásokkal kényezteti a Damansarában lévő Catzonia macskahotel. A szőrmókokat összesen 35, ötcsillagos szoba várja, ahová akár már három órára is leadható megőrzésre a cica.

Damansara, 2017. február 8.
A malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotel belső tere 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

Szükség esetén persze hosszabb időre, akár egy évre is vállalják kis kedvencünk megőrzését, ám ilyenkor sem kell teljesen magára hagynunk szeretett cicusunkat. Macska és gazdija internetes csevegőprogram segítségével kommunikálhat.

Damansara, 2017. február 8.
Internetes csevegőprogram segítségével kommunikál gazdájával egy macska a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

A szobákat webkamerákkal szerelték fel, így akár mobiltelefonon keresztül is ellenőrizhetjük, valóban az ígért körülmények között vigyáznak házi kedvencünkre.

Damansara, 2017. február 8.
Az egyik macskatulajdonos mobiltelefonján nézi az egyik szobában elszállásolt macskáiról készített felvételt a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

 

Damansara, 2017. február 8.
Biztonsági kamera a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

Mint minden hotelben, itt is találni lakosztályt… a Nagyon-nagyon Fontos Macskák lakrészét.

Damansara, 2017. február 8.
Alkalmazottak játszanak a cicákkal a Nagyon-nagyon Fontos Macskák lakrészében a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

A búcsú azonban még így is nehéz.

Damansara, 2017. február 8.
Az egyik macskatulajdonos, Christopher fotót készít cicájáról, a Nagyon-nagyon Fontos Macskák lakrészében a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail

 

Van úgy, hogy még a luxuskörülmények ellenére is inkább kicsekkolna a vendég, és rohanna vissza a megszokott környezetébe.

Damansara, 2017. február 8.
Macska ül egy pulton a malajziai Damansarában lévő Catzonia macskahotelben 2017. február 7-én. A tulajdonosok három órától egy évig foglalhatnak szobát házikedvencüknek az ötcsillagos, 35 szobás macskahotelben, ahol 24 órás felügyeletet, ellátást és játékos foglalkozást biztosítanak számukra. (MTI/EPA/Fazry Ismail)
Fotó: MTI / EPA / Fazry Ismail
vissza a címlapra

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.