Kultúra

Dögös lesz Alicia Vikander Lara Croftként

Ezt bizonyítják az új Tomb Raider-mozi forgatásáról érkezett első fotók.

Tavaly áprilisban érkezett a nagy hír, miszerint végül mégsem a a Star Wars: Az ébredő Erővel berobbant Daisy Ridley, hanem a tavaly előbb az Ex Machina robotlányaként a fél világot lenyűgöző, majd aztán A dán lányban nyújtott alakításáért utóbb Oscart nyerő Alicia Vikander lesz Lara Croft a már korábban bejelentett Tomb Raider-rebootban.

Azóta megkezdődött az akció- és kalandfilm forgatása, amelyről mostanra a Twitteren jelentek meg a színésznőt Lara Croftként ábrázoló első és meglehetősen klassz képek.

A reboot cselekményéről még mindig nem tudni semmit, azonban az már korábban eldőlt, hogy az a norvég Roar Uthaug rendezi a produkciót, aki a Hideg préda és a Menekülés című filmek direktoraként ismert. Az új Tomb Raider forgatókönyvét pedig a Hófehér és a vadász, a Tini nindzsa teknőcök és A beavatott szkriptjét is író Evan Daugherty dolgozta ki.

Az eredeti Tomb Raider videojátékot 1996-ban jelentette meg a brit Eidos Interactive, amely ma már a Square Enix nevű cég része. A játékból és annak újabb és újabb verzióiból 45 milliónál is több példányt adtak el az évek során. A Paramount Pictures stúdió a 2000-es évek elején már két Tomb Raider-filmet is készített a szintén Oscar-díjas Angelina Jolie-val a főszerepben: a 2001-es Lara Croft: Tomb Raider és 2003-as Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője összesen 432 millió dollárt termelt a stúdiónak világszerte.

Az új Tomb Raider-film 2018. március 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Independent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik