Kultúra

Rachel Weisz akkor is elcsábít, ha a pokolba kívánod őt

Ez a tanulsága a My Cousin Rachel című kosztümös dráma előzetesének, amely egy roppant izgalmas produkciót vetít előre.

Az Olivia da Havilland és Ricahrd Burton főszereplésével készült 1952-es adaptáció után ismét mozifilm készül Daphne Du Maurier írónő My Cousin Rachel (Unokatestvérem, Rachel) című regényéből, melyben a címszerepet ezúttal az Oscar-díjas Rachel Weisz fogja játszani. A Roger Michell forgatókönyvéből és rendezésében készülő filmhez most kijött az első poszter és az első előzetes, amely egy igencsak feszkós és misztikus mozit ígér.

Fox Searchlight Pictures
Fox Searchlight Pictures

Az eredetileg 1951-ben megjelent regény történetének középpontjában egy Philip Ashley (Sam Claflin) nevű angol fiatalember áll, akit árvaként a nagybátyja, Ambrose Ashley nevelt fel. Az immár a 20-as éveiben járó Philip egy nap levelet kap az Olaszországban élő nagybátyjától, aki abban azt állítja, hogy megmérgezte őt Philip Rachel nevű unokatestvére, akit Ambrose korábban feleségül vett. Ambrose rövidesen távozik az élők sorából, Rachel pedig nem sokra rá Plymouth városába érkezik, hogy megismerkedjen Philippel, aki kezdetben meg van győződve arról, hogy valóban a titokzatos, ám csábító nő ölte meg szeretett gyámját. Philip azt tervezi, hogy bosszút áll Ambrose haláláért, csakhogy Rachel fokozatosan egyre jobban az ujjai köré csavarja őt, mire az ifjú hamarosan ráeszmél, hogy többé már nem is biztos a gyönyörű nő bűnösségében.

A Holliday Grainger, Iain Glen és Poppy Lee Friar mellékszereplésével készülő film június 9-én fog debütálni a brit mozikban. Hazai bemutatóról még nincs információ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik