Kultúra

A wellnessezés még nem volt olyan para, mint amilyen Az Egészség ellenszerében lesz

Erről árulkodik a szanatóriumos horror legutóbbi előzetese, amelynek itt van a szinkronizált változata.

Még decemberben jelent meg a Gore Verbinski rendezésében készülő Az Egészség ellenszere (A Cure for Wellness) második előzetese, amelynek mostanra elkészült a szinkronizált változata. Ja és immár a horror magyar poszterét is szemügyre vehetjük.

InterCom
InterCom

A film főhőse egy multicég ambiciózus fiatal alkalmazottja lesz, akit a főnökei Svájcba küldenek, hogy kerítse elő azt a fejest, aki azóta nem hallat magáról, hogy odautazott “feltöltődni”. A tehetséges Dane Dehaan által megformált srác útnak is indul és ellátogat abba az Alpokban található wellness centerbe, ahová állítólag az elveszett góré ment. Megérkezését követően feltámad benne a gyanú, hogy valami nincs rendben a hellyel, ahol miután félelmetes dolgokat tapasztal, az ott dolgozók őt is “betegnek” diagnosztizálják és pácienst faragnak belőle. Az ifjú eztán rájön, hogy ez a szanatórium nem egyszerűen börtön, de maga a földi pokol, ahonnét nincs menekvés, legalábbis élve semmiképp.

Dehaan mellett Jason Isaacs, Mia Goth, Adrian Schiller és Celia Imrie játsszák a főbb mellékszerepeket a horrorban, amely február 16-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik