Kultúra

A család és a barátok búcsúztatták Carrie Fishert és Debbie Reynoldsot

A szertartáson a legközelebbi családtagok mellett csupán néhány hollywoodi színész és színésznő vett részt.

A család és a barátok búcsúztatták csütörtökön a múlt héten alig két nap különbséggel elhunyt Carrie Fishert édesanyját, Debbie Reynoldsot. A szertartást Fisher Hollywood Hills-i otthonában rendezték meg. A búcsúztatáson Fisher lánya, Billie Lourd mellett a színésznő közeli barátai, köztük Meryl Streep, Tracey Ullman és Stephen Fry is részt vettek.

Meryl Streep, aki főszerepet játszott a Fisher által írt Képeslapok a szakadékból című filmben, fehér virágokkal érkezett a búcsúztatásra. A People magazin beszámolója szerint a szertartáson Fisher kedvenc számát, a Happy Days Are Here Again című dalt adta elő, s az énekléshez mindenki csatlakozott.

A búcsúztatáson megjelent sztárok között volt Meg Ryan, Ellen Barkin, Penny Marshall, Richard Dreyfuss, Gwyneth Palrtow, valamint a Fisher lányával a Scream Queens című tévésorozatban együtt szereplő Jamie Lee Curtis.

Lerótta tiszteletét Eric Idle angol humorista is, aki A Birodalom visszavág forgatása idején kiadta a házát Fishernek. A sztár két éve egy interjúban elmesélte, hogy a színész otthonában egy éjjel együtt buliztak a Rolling Stones együttessel.

Fisher és Reynolds a múlt héten hunyt el. A 60 éves színésznő, aki Leia hercegnőt alakította a Csillagok háborúja epizódjaiban, december 27-én halt meg súlyos szívinfarktus után. A 84 éves Reynolds, akit a közönség az Ének az Esőben című filmben szeretett meg, december 28-án, egy nappal lánya után hunyt el.

Azt mondta, Carrie-vel akar lenni. És elment.

– mesélte Debbie Reynolds fia, Todd Fisher.

A két színésznőt pénteken helyezik örök nyugalomra a Hollywood Hills-i Forest Lawn temetőben, ahol olyan hírességek nyugszanak, mint Paul Walker, Michael Jackson, Buster Keaton és Britanny Murphy.

A Broadway színházait tömörítő szervezet bejelentette, hogy péntek este egy percre elhalványodnak a színházi negyed fényei az elhunytak iránti tiszteletadásul. Reynolds és Fisher 1973-ban debütáltak a Broadway-n az Irene című musicalben. Később más előadásokban külön-külön is színpadra léptek.

Forrás: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik