Hátborzongató képek érkeztek az új Stephen King-horror gonoszáról

Ráadásul nem csak róla, de az Az-remake forgatásáról is befutott néhány érdekes felvétel.
Kapcsolódó cikkek

Még áprilisban vált hivatalossá, hogy hosszas huzavonát követően mégiscsak elkészül a Stephen King 1986-os Az című regényéből forgatott 1990-es tévéfilm mozis feldolgozása, amelyet a Warner Bros. fog finanszírozni. A stúdió már korábban bejelentette, hogy a remake levezénylésére a Mama című horrort író-rendező Andrés Muschiettit szerződtették, míg arra a kérdésre, hogy ki játszhatja majd a förtelmes bohóc, Pennywise szerepét az új változatban, végül június elején adták meg a választ: a befutó az ifjú Bill Skarsgard lett.

A közelmúltban aztán szépen csendben megkezdődtek az új Az (It) munkálatai és a Pennywise-t ábrázoló júliusi első fotó után most néhány újabb érkezett, amelyek között a démoni bohóc mellett néhány szereplő, egy forgatási helyszín és egy bizarr kellék látható.

New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema
New Line Cinema

A Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon