Kultúra

Hiába: Liam Neeson nélkül már az Elrabolva sem lesz az igazi

Röviden ez derül ki a tévés spinoff előzeteséből, amelyben már egy fiatalabb színész alakítja a megállíthatatlan Bryan Millst.
300x250

Részletek »

Még tavaly ősszel derült ki, hogy három mozifilmet követően a tévéképernyőkön folytatódik az Elrabolva franchise, azonban a rajongók nagy bánatára Liam Neeson nélkül, ugyanis a sorozatot tervező EuropaCorp Television és az amerikai NBC csatorna koncepciója szerint a produkciójukban Bryan Mills karaktere még fiatal lesz, ergo egy másik, a strapát a 62 éves legendánál jobban bíró színészre bízzák a figura megformálását.

A készítők aztán év elején bejelentették, hogy megtalálták Neeson utódját, aki a Doktorok, a Camelot és a Vikingek című sorozatokból is ismerős Clive Standen lesz. A 35 éves színésszel a fedélzeten azóta le is forgatták az új széria első évadát, amelyhez most befutott egy érdekes, de túlságosan nagy izgalmakkal nem kecsegtető előzetesféle.

Az Elrabolva tévészériát illetően annyi biztos, hogy a mozifilmek után ezt is Luc Besson executive producerálja a Hazudj, ha tudsz! és a Homeland: A belső ellenség című szériákat is író és készítő Alexander Cary-vel közösen, aki egyúttal a sorozat sztorijáért is felel. A februárban érkező pilotepizódot pedig az az Alex Graves rendezte, aki egyebek mellett a Trónok harca, a Shameless – Szégyentelenek és a Homeland néhány részét is jegyzi.

A sorozat február 27-én fog startolni az NBC amerikai csatornájának műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik