Kultúra

Új albumot készít George Michael

A zenészlegenda a lemezlovas és zenei producer Naughty Boy közreműködésével rögzíti 8. szólóalbumát.

Két év után új lemezt készít a kiváló George Michael, aki az egyelőre címnélküli nyolcadik albumát a brit lemezlovas, producer, dalszerző és zenész Naughty Boy közreműködésével fogja felvenni – jelenti a BBC News.

Naughty Boy (valódi nevén Shahid Khan) aki már Beyoncé és Emeli Sandé énekesnőkkel is dolgozott együtt, az év legjobb popzenei teljesítményeit jutalmazó BBC zenei díjak (BBC Music Awards) hétfői átadóján beszélt közös munkáról George Michaellel.

Alig várom. Nem tudom, mire számítsak. Őszintén szólva nagyon izgulok is, mivel ő sokkal rejtélyesebb mindenki másnál.

– mondta Naughty Boy, hozzátéve, hogy George Michael (született Georgios Kyriacos Panayiotou) azután kereste őt fel, miután megemlítette legendás kollégáját egy interjúban.

Neki jövőre jön ki a lemeze és az én albumomon is közre fog működni.

– árulta el a brit producer.

300x250

Részletek »

A páros ugyan még nem vonult stúdióba, de Khan szerint ez már így is “a legizgalmasabb együttműködés”, amelyben valaha része volt. Azt is elmondta, hogy mások mellett Mike Posner, a DNCE, Emeli Sandé és Dua Lipa is közreműködött legújabb lemezén.

Naughty Boy és Beyoncé közös száma, a Runnin’ a legjobb dal kategóriájában szállt versenybe a BBC díjátadóján ám a trófeát végül Adele slágere, a Hello zsebelte be.

Forrás: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik