Kultúra

Nem tudod, hol vásárolj karácsonyra? Inkább nyomtass űrhajó formájú pendrive-ot

Méghozzá 3D-ben és egyedit. De ha a Yoda alakú sütiforma szimpibb, azt is lehet.

A modern gépekkel felszerelt Makerspace.hu közösségi műhely karácsony előtt két hétvégét szentel a saját készítésű ajándékok gyártásának.

Összesen tizenkét 3D-nyomtató dolgozik majd párhuzamosan, így készülhet Yoda alakú sütiforma, űrhajó formájú pendrive vagy saját tervezésű karácsonyfadísz is. A lézervágóval egyedi mintás sodrófát vagy saját társasjátékot lehet gyártani, a faműhelyben profi workshopvezetők útmutatása mellett Bauhaus stílusú madáretetők és alternatív karácsonyfák készülhetnek. Akit a varrás vonz jobban, az gyönyörű hímzett ékszereket vagy egyedi pólót varrhat, és készíthet textilvirágokat hajgumira, kitűzőre.

makerspace-2

Hogy jobban menjen az alkotás, a gyerekbarát workshopokra nemcsak egyedül, de családi, baráti társasággal is lehet jelentkezni. A végén a résztvevők nemcsak egy közös élménnyel és egy saját készítésű alkotással lehetnek gazdagabbak, de új, gyakorlati tudásra is szert tehetnek. December 10-11-én a foglalkozások egy részét a belvárosban, a Széll Kálmán tér közelében található Jurányi Házban tartják. A workshopok fő helyszíne a Makerspace.hu Nagykovácsiban lévő, jól felszerelt műhelye a Széll Kálmán tértől 20 percre.

További részletek itt és itt.

 

300x250

Részletek »

Ajánlott videó

Olvasói sztorik