Kultúra

Hahó, Kiscsillag-rajongók! Lovasiék koncertszínháza visszatér

Lovasi András és Földes Eszter közös darabjából született koncertszínház az elmúlt években nagy sikerrel futott Idáig tudom a történetet című zenés est folytatása. Az Erkel Színházban debütált Semmi Konferencia április óta egyetlen alkalommal, júniusban a POSZT-on volt látható, most viszont két este erejéig újra nézhető.

A produkció egy színpadra állítja a hazai zenei élet több ismert frontemberét, miközben ötvözi a színház és az élő zene világát. Az alkalmi társulat egész estés artrock darabbal kutatja a “Semmit”, miközben újabb Kiscsillag dalokat és Peti, a kisfiú történetét ismerheti meg a közönség. 

A főszerepekben Lovasi András, Leskovics Gábor és Péterfy Bori látható, de mellettük feltűnik Falusi Mariann, Pásztor Anna, Németh Juci, Likó Marcell, Varga Livius és Busa Pista, sőt a rendező, Földes Eszter is 

Az előadás részben korábbi Kiscsillag dalokra épül, mint az alapötletet adó Menetszél, de több olyan szerzemény is elhangzik, amely a 2017 elején megjelenő új Kiscsillag kiadványon fog szerepelni, mint a Szomszéd kisfiú is, melyhez egy werkvideót is kaptunk.


Jegyek korlátozott számban a december 1-i és 2-i előadásokra itt kaphatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik