Kultúra

Budapestre jön Robbie Williams

Az énekes a jövő nyáron startoló új turnéja keretében fog fellépni a fővárosban.

Az új albumhoz új turné is dukál, ezért a frissen megjelent The Heavy Entertainment Show című tizenegyedik korongjának boltokba kerülését követően Robbie Williams hivatalos honlapja bejelentette, hogy 2017 nyarán ismét útra kel a brit fenegyerek, hogy egy európai turné keretében népszerűsítse a lemezt. Ami pedig az egészben a legjobb, hogy

a turné során Robbie Williams augusztus 23-án a Groupama Arénában is színpadra fog lépni.A The Heavy Entertainment Show Tour elnevezésű turné  2017. június 2-án a manchesteri Etihad Stadionban fog startolni és azzal együtt mintegy 18 országban összesen 29 fellépése lesz a három év kihagyás után új stúdióalbummal jelentkező Williamsnek.

A The Heavy Entertainment Show az első Robbie Williams-korong, ami a Sony Music kiadó égisze alatt jött ki és minden esélye megvan arra, hogy a 11. listavezető albuma legyen Nagy-Britanniában, amire eddig egyedül csak Elvis Presley volt képes. Ide kapcsolódó érdekesség, hogy Williams legutóbbi szólólemeze, a Swings Both Ways a brit slágerlista történetének 1000. olyan albuma volt, amely elérte az első helyet.

Amikor gyerek voltam, a hatalmas televíziós showműsorokat, amiket mondjuk 30 millió ember nézett, mindig úgy hívták, hogy a szórakozás könnyű formája, én meg nem értettem, hogy lehet valami könnyű, ha ekkora tömegeket érdekel. Mert számomra ez nem a könnyű, hanem a nehéz és kemény szórakoztató műfaj. Pontosan ezt várom el ettől az albumtól, hogy a zenémen keresztül milliónyi ember részesüljön ugyanabban az élménybe.

– mondta a friss anyagról Robbie, akinek még szeptember végén jelent meg az új albumról első kislemezként kiadott Party Like a Russian című dalhoz forgatott vagány videoklipje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik