Kultúra

Újraindul a Knight Rider-sorozat

Úgy tűnik ismét megpróbálják feléleszteni a nyolcvanas évek ikonikus sorozatát.

Immár hivatalos, hogy a beszélő/önvezető/ugró autó és balhés bűnüldöző társáról szóló sorozat 2017-ben érkezik, ugyanis Justin Lin, a Halálos iramban-filmek és Star Trek: Mindenen túl rendezője leporolja az alapanyagot. A terv már tutibiztos, olyannyira, hogy Lin produkciós cége, valamint az NBC már dolgozik a forgatókönyvön.

Chad Gutstein, a rebootot gyártó Machinima vezérigazgatója azt nyilatkozta:

A Knight Rider egy ikonikus franchise, amelyben a mesterséges intelligencia, valamint az önműködő autók a nyolcvanas években még tudományos-fantasztikus elképzelésnek számítottak, manapság viszont kézzelfogható tények. Justin nemzedéke egyik legjobb történetmesélője, ezért izgatottak vagyunk, hogy vele dolgozhatunk, s általa frissíthetjük fel a Knight Ridert a rajongók új generációi számára.

Sajnos utóbbi mondat egyben azt is jelenti, hogy vélhetően nem David Hasselhoffal képzelik el a sorozat folytatását, bár ez még nem nyert megerősítést.

Az eredeti szériát egyébként 1982-ben mutatta be az NBC csatorna és négy évadon keresztül 1986-ig futott. A sorozat 1997-ben folytatást kapott Team Knight Rider címmel, 2008-ban pedig egy rebootot is, de egyik próbálkozás sem járt túl nagy sikerrel.

Forrás: Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik