Az igazság ligája új kisfilmjénél ma nincs menőbb videó a neten

A szuperhősmozi forgatásának kulisszái mögé kalauzol a videoklipnek is beillő kisfilm.
Kapcsolódó cikkek

A közelmúltban az Egyesült Királyságban folyt a Warner Bros. Pictures égisze alatt készülő, kétrészes Az igazság ligája (Justice League) forgatása, amely aztán a tegnapi napon befejeződött. Azt egyelőre nem tudni, a közeljövőben hová költözik a stáb, mindenesetre a “brit fázis” lezárását megünneplő a produkciót rendező Zack Snyder a Twitteren tette közzé az alábbi videót, amelyben a munkálatokból ad pörgős ízelítőt.

Ahhoz képest, hogy még csak másfél perces sincs, a videó meglehetősen sok pillanatot tár elénk mind a készülő filmből, mind annak munkálatairól. A humoros momentumokban sem szűkölködő filmecskében természetesen Ben Affleck (Bruce Wayne/Batman), Ray Fisher (Victor Stone/Cyborg), Gal Gadot (Diána hercegnő/Csodanő), Jason Momoa (Arthur Curry/Aquaman) és Ezra Miller (Barry Allen/Villám) is előkerül.

Az új videó azonban nem minden, ugyanis a közösségi médiában rendszerint igen aktív Snyder nemrégiben egy érdekes fotót is közzétett magáról, amelyen az egyik karján Batman jellegzetes kesztyűjével éppen valamiféle képregényt storyboardot rajzolgat.

Warner Bros. Pictures

Kétségtelen, hogy a kép így önmagában nem nagy szám, de ha vetünk egy pillantást arra, hogy mit is rajzol Snyder, máris értelmet nyer. Ugyanis a felnagyított kis képkockákban az a Deathstroke látható, aki a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készülő új Batman-mozi gonosza lesz és akit a filmben egyébként Joe Manganiello fog alakítani.

Warner Bros. Pictures

Míg Az igazság ligája első szelete 2017. november 17-én fog a mozikba kerülni, addig a The Batman munkacímen készülő denevéremberes film premierdátuma még nincs meg.

Forrás: Coming Soon