Kultúra
Gilmore Girls (WB) Season 1, 2000-2001
Episode: Love and War and Snow  Airdate: December 14, 2000
Shown from left: Alexis Bledel (as Rory Gilmore), Lauren Graham (as Lorelai Gilmore)

Szívek szállodája: jó, de Rory melyik régi fiújával jön össze újra?

Bodnár Judit Lola
Bodnár Judit Lola

újságíró. 2016. 09. 15. 16:07

Hogy az amerikai közönségnek meglegyen a programja a hálaadásnapi hétvégén, a visszatérő Szívek szállodája november 25-én érkezik a Netflixre, ezt már tudjuk egy ideje. Ahogy a dátum közeleg – háromra rajongunk: már csak tíz hét! -, úgy derülnek ki újabb és újabb infók, alighanem hamarosan a promóhadjárat is komolyan felpörög majd. Most arról kaptak némi muníciót a keményvonalas rajongók – mint én is -, hogy tovább pörögjenek a réges-régi kérdésen: kivel is fog összejönni Rory? Mert ugyebár a két Gilmore lány sorsa abban különbözött annak idején, hogy míg Lorelai esetében a rajongók többsége végig Luke-nak drukkolt, és mint ilyen, megkapta, amit akart, addig Rory egykori hódolóinak mind megvolt a maguk drukker-bázisa – és mindhárom szépen lógva is lett hagyva az eredeti széria végén. Így aztán a visszatéréssel szemben az egyik legfőbb elvárás, hogy végre megnyugtassa a rajongókat Rory szerelmi ügyeit illetően.

Első szerelem Dean ide, csilliomos szőkeherceg Logan oda, én a magam részéről mindig a Team Jesst képviseltem, könyörgöm, egy szexi, rosszfiús imidzsű könyvmolynál ki lehetne jobb alternatíva? Na, ugye. A Roryt alakító Alexis Bledel ugyanakkor egész meglepő mézesmadzagot húzott el a premierre várók orra előtt: úgy fogalmazott, mindhárom srác drukkerei “kielégítő lezárást” kapnak majd a revivaltól.

Azt gondolom, kielégítő lezárást kapnak a rajongók, bármelyiknek is drukkolnak a három pár közül. De ezek nagyon különbözők. Úgy fogalmaznék: mind lezárást kapnak, különböző módokon.

Bár a sorozat már több mint tíz éve véget ért, a téma még mindig foglalkoztatja a  rajongókat, legutóbb a sorozat Instagram-oldalára került fel egy poszt, ami a Jess-pártiakat izgalomba hozta (én mondtam!).

 

Goodnight, Dodger.

@gilmoregirls által közzétett fénykép, 2016. Szept 13., 10:51 PDT

Ám Bledel nyilatkozata inkább azt vetíti előre, hogy a sorozat visszatérése is megtartja azt az egyébként igen szeretni való tulajdonságát, hogy nem a románcok köré szervezi az eseményeket, sokkal inkább anya és lánya kapcsolatára, és az ő bőbeszédű reakcióikra a világgal kapcsolatosan. Akárhogy is: várjuk a november végét.

Forrás: Vanity Fair

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.