Kultúra

Röhejesen semmitmondó a Max Steel-mozi trailere

Előzetest kapott a játékfigurán alapuló produkció, amely az év eddigi legfeleslegesebb és legkommerszebb filmjének tűnik.

Eltanulva a jót a Transformers-filmekel dollármilliárdokat kaszáló Hasbrótól nemrégiben a Mattel játékgyár fejesei is úgy döntöttek, beszállnak a mozibizniszbe, természetesen mi mással, mint az egyik aranytojástojó tyúkjukkal: a Max Steel akciófigurával. Hogy előbb miért nem a már beharangozott Barbie-filmet forgatták le, az jó kérdés, mindenesetre a már az utómunkálatokat taposó Max Steelhez mostanra megérkezett az első előzetes, amely egy kétségbeejtően fantáziátlan és tucatszerű látványfilmet vetít előre.

A Mattel Entertainment és az Open Road Films összefogásából készülő adaptációt a nem éppen nagy név Stewart Hendler rendezi és a korábban kizárólag rajzfilmsorozatok epizódjait író Christopher Yost által kifundált és papírra vetett történet egyelőre nem tűnik valami haj, de fordulatosnak. A spéci testpáncélban rohangáló és verekedő főhős eredettörténete film amolyantizenkettő = egy tucat” jellegű lesz: adott egy srác, Max McGrath (a hangyányit ismert Ben Winchell), akinek az apja valami nagy észkombájn feltaláló volt, de az ifjú nem ismerte őt és ezért 16 évesen a környezetében mindenkit azzal zaklat, hogy meséljen neki a faterról. Mindeközben egy szép napon felbukkan Max szobájában a szószátyár idegen entitás, Steel (a hangja Josh Brener), aki szerint gonosz földönkívüliek közelegnek és természetesen csakis ők ketten tudják megállítani őket, méghozzá úgy, ha összeolvadva egy szuperképességekkel bíró páncélemberré változnak.

A Maria Bello és Andy Garcia mellékszereplésével forgatott és az előzetesben látottak alapján nevetséges Max Steel október 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik