Kultúra

Álomszerűen gyönyörű lesz Ryan Gosling és Emma Stone musicalje

Új trailert kapott a Kalifornai álom című film, amely egy jazz zongorista és egy fiatal színésznő szerelmi történetét fogja elmesélni.

Még júniusban derült ki, hogy a három Oscar-díjjal és egy Arany Glóbusszal kitüntetett Whiplash című zenés drámát író és rendező Damien Chazelle második nagyjátékfilmje: a hazánkban majd Kaliforniai álom címen futó La La Land fogja megnyitni az augusztus 31-én kezdődő Velencei Nemzetközi Filmfesztivált. A produkcióról ekkortájt még vajmi keveset lehetett tudni, mígnem aztán júliusban megérkezett az első, most pedig a második teaser trailer is a filmhez, amely ezek alapján káprázatosnak ígérkezik.

Impostor Pictures
Impostor Pictures

A Whiplash után legutóbb a feszkós Cloverfield Lane 10 forgatókönyvét író Chazelle második rendezése egy Los Angeles-i jazz zongoristáról, Sebastianról (Ryan Gosling) szól, aki beleszeret a feltörekvő fiatal színésznőbe, Miába (Emma Stone). A film mellékszerepeit a Whiplash-ben nyújtott alakításáért tavaly Golden Globe-bal és Oscarral jutalmazott J.K. Simmons, illetve Finn Wittrock, Rosemarie DeWitt, Josh Pence és Sonoya Mizuno játsszák.

A velencei seregszemlét követően a Kaliforniai álom először a belga mozikban fog debütálni, méghozzá november 30-án. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik