Kultúra

Szuperlaza pingvinekkel támad a Vigyázz, kész, szörf! 2 első trailere

A 9 évvel az alapfilm után érkező folytatás fő érdekessége, hogy az új szereplőknek sztárpankrátorok kölcsönzik a hangjukat.

A semmiből tűnt fel a 2007-ben bemutatott Vigyázz, kész, szörf! második részének teaser trailere, amely egyelőre nem árul el túl sokat az animációs mozi cselekményéről, ellenben azt büszkén hirdeti, hogy a produkcióban a lenti képen is látható négy pankrátor, azaz John Cena, The Undertaker (Mark William Calaway), Triple H (Paul Michael Levesque), Paige (Saraya-Jade Bevis) és a World Wrestling Entertainment elnöke, illetve promótere, Vince McMahon fogja megszólaltatni az öt új szereplőt, vagyis a nagymenő szörfös állatkákat.

Sony Pictures Animation
Sony Pictures Animation

Az előzetes alapján úgy fest, a Vigyázz, kész, szörf! 2 (Surf’s Up 2: WaveMania) az első film arcai közül hármat már biztosan fel fog vonultatni, hogy azért mégiscsak legyen némi kapcsolat a két rész között. A kedvcsinálóban a korábbi főhős, Cody Maverick (Shia LaBeouf) mellett futólag Lani Aliikai (Zooey Deschanel) és Joe (Jon Heder) is felbukkan, azonban az, hogy az öt új karakter miatt nekik mekkora szerep jut majd, még kérdéses.

A korábban storyboardokat készítő Henry Yu első rendezéseként közelgő animációs film premierdátuma még nincs meg – a videó szerint 2017 tavaszán kerül majd a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik