Kultúra

Az új Superman akcióba lendül a Supergirl 2. évadának forgatási videóin

Megérkeztek az első felvételek, amelyek felfedik, hogy milyen lesz a sorozatban a Tyler Hoechlin által megformált új acélember.

Még június elején jelentette be A zöld íjászt (Arrow) és a Flash – A Villámot (The Flash) is futtató The CW tévés hálózat, hogy a Supergirl című szériának az ősszel immár náluk startoló második évadában Superman is elő fog kerülni. Ekkor még nem lehetett tudni, ki fogja őt megformálni – csak azt, hogy ki nem: az acélembert a Warner Bros. mozifilmjeiben alakító Henry Cavill -, mígnem aztán nem sokra rá eldőlt, hogy az ikonikus szerepet végül a 29 éves Tyler Hoechlin kapta. Azóta meg is kezdődött a széria folytatásának forgatása, amelynek a kanadai Vancouverben zajló helyszínéről most a Twitteren jelentek meg az első olyan videók, amelyek az új Supermant akció közben mutatják.


Mindeközben a CW illetékesei is közzétették az első hivatalos poszterféléjüket, amelyen a Melissa Benoist által alakított Supergirl és Superman immáron együtt látható:

The CW
The CW

A korábbi bejelentés értelmében az acélember kapásból az új szezon első két epizódjában fog felbukkanni. A Supergirl folytatása október 10-én fog startolni a The CW csatornáján.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik