Jön a Star Trek 4 és már az is megvan, hogy ki lesz a nagy visszatérője

Eldőlt, hogy lesz negyedik rész, amelyben a korábbiak egyik legérdekesebb szereplője is újból elő fog kerülni.
Kapcsolódó cikkek

Nem bírták tovább az új űrszekeres franchise-t futtató Paramount Pictures fejesei és a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy nem a mozikba a héten befutó Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) lesz a filmszéria utolsó része, merthogy tovább ütik azt a bizonyos vasat és leforgatják a negyedik filmet is. Miután ezt már május óta sejteni lehetett, így utóbb nincs is benne semmi meglepő, ellenben az már felettébb érdekes és váratlan infó, hogy a következő részben vissza fog térni George Kirk szerepében az a Chris Hemsworth, akit eddig mindössze a 2009-es Star Trek elején láthattunk néhány perc erejéig.

Chris Hemsworth a hősi halált halt George Kirkként a Star Trekben. Fotó: Paramount Pictures

Kacsának tűnik? Pedig nem az, ugyanis ezt is a Paramount jelentette be, azaz már hivatalos, hogy az új évtizedben a Marvel moziverzum Thorjaként sztárrá vált 32 éves színész is játszani fog az egyelőre sem címmel, sem rendezővel nem rendelkező sequelben. Hemsworth mellett papíron egyelőre csakis a filmbeli fiacskáját, James t. Kirk kapitányt alakító Chris Pine alkotja a szereplőgárdát, de ez nem jelent semmit, mert úgyis holtbiztos, hogy az eddigi három rész állandó szereplői egytől egyig benne lesznek az újabb felvonásban is, kivéve a közelmúltban tragikus balesetben elhunyt Anton Yelchint.

Ami a Hemsworth-féle George Kirk visszatérését illeti, a Vairety értesülései alapján az már most igen valószínűnek tűnik, hogy nem pusztán egy-két flashback erejéig veszik majd elő, hanem miután az időutazás-téma már a 2009-es filmben is felbukkant, így az Enterprise legénysége feltehetően valahogyan visszautazik majd a múltba és a fiatal Kirk kapitány ennek köszönhetően fog kapcsolatba kerülni néhai apukájával. Bár még nem tudni semmit konkrétumot, de az egyszer biztos, hogy érdekes lesz (már amennyiben tényleg így lesz).