Kultúra

Pitbull neve is felkerült a hollywoodi Hírességek sétányára

Már nagyon érett neki és végre meg is kapta az immár közel 2600 csillag egyikét.

Nem akármilyen exkluzív klubhoz csatlakozott a hétvégén Armando Christian Pérez, avagy művésznevén Pitbull, akinek csillagát tegnap avatták fel Hollywoodban, a legendás Hírességek sétányán.

Az, hogy most itt vagyok, megmutatja, mit lehet elérni, ha az ember koncentrál, keményen dolgozik, hisz magában és rácáfol minden előítéletre.

– mondta Pitbull a nevét viselő 2584. csillag avatóünnepségén. Köszönőbeszédében a zeneszerző-rapper azt bizonygatta, hogy amikor sikeres akart lenni, sohasem a meggazdagodás lebegett a szeme előtt, hanem az, hogy “a semmiből indulva legyen belőle valaki“. Emellett az amerikai álom megvalósulása “tökéletes példájának” nevezte saját felemelkedését, és megköszönte édesanyjának, hogy megtanította a túlélésre, illetve arra, hogy soha ne adja fel.

Pitbull és az ő csillaga. Fotó: Getty Images
Pitbull és az ő nevét viselő csillag a Hollywood Boulevardon. Fotó: Getty Images

A világot elbűvöli Pitbull tehetsége és története. Hollywood közössége tárt karokkal várja őt, munkáját pedig azzal ünnepli meg, hogy elhelyezi a nevét a világ egyik legnevesebb sétányán.

– méltatta az évek során számos egyéb elismerés mellett két Grammy-vel is kitüntetett zenészt Ana Martinez producer az eseményen.

A már nagyon sok sláger, így pl. a Rain Over Me (2011), a Timber (2013) és a Times of Our Lives (2014) előadója kubai szülők gyermekeként született 1981. január 15-én Floridában. Debütáló albuma, a M.I.A.M.I. 2004-ben jelent meg, idén pedig már a tizediket adja ki Climate Change címmel. Albumaiból világszerte mintegy hatmillió, dalaiból pedig 70 millió kelt el – ezek közül 15 országban voltak slágerlistát vezető számai.

Pitbull írta a 2014-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát, ezen kívül már több ízben filmzenét is szerzett: egyebek mellett a Másnaposok 2-ben, A Madagaszkár pingvinjeiben, a Halálos iramban 7-ben és a Tökéletes hang 2-ben is hallhatók a számai.

Forrás: MTI, Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik