Kultúra

Éneklő állatok még sosem voltak annyira viccesek, mint ebben az előzetesben

Az Énekelj! című animációs mozi egy olyan tehetségkutatóról fog szólni, amit tényleg érdemes lesz nézni.

A Gru-mozikat és a Minyonokat is készítő Illumination Entertainment és a Universal Pictures stúdiók következő animációs alkotása lesz az Énekelj! (Sing), amelynek már a korábbi kedvcsinálói is sírva röhögősek voltak és nincs ez másképp a legújabb trailer esetében sem.

Az animációs mozi arról fog szólni, hogy a jól öltözött koala, Buster Moon (Matthew McConaughey) egy nap megihletődik és kitalálja, mivel futtassa fel pangó színházát: egy tehetségkutatóval, amelyre szemlátomást lesznek is bőven jelentkezők (a legjobb még mindig a Lady Gaga-féle “Bad Romance”-t éneklő malac, aki zseniális). A produkcióban nem akármilyen színészgárda fogja a hangját kölcsönözni az állatoknak, ugyanis McConaughey mellett többek között Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton és Tori Kelly is hallható lesz, sőt: a legtöbben énekelni is fognak.

A Galaxis útikalauz stopposoknak és a Rémbo fia direktoraként ismertté vált Garth Jennings írta és rendezte Énekelj! december 22-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik