Kultúra

Érkezik a Star Wars: Zsivány Egyes új trailere

És hála az ezt külön beharangozó Walt Disney-nek, már az is megvan, hogy mikor fogják közzétenni az előzetest.

Azt követően, hogy a Lucasfilmtől származó exkluzív információk birtokában az Entertainment Weekly június végén megerősítette Darth Vader szereplését a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben, rövid időre ismét hallgatásba burkolózott Miki egérék marketinggépezete, legalábbis mostanáig. A Marvelt és a Csillagok háborúját is futtató stúdió ugyanis most bejelentette, hogy rövidesen új előzetessel rukkolnak elő idei legnagyobb produkciójukhoz, amelynek második (és remélhetőleg már a Sith nagyurat is felvonultató) trailere július 15-én, azaz jövő pénteken fog felkerülni a világhálóra.

Az időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódó Zsivány Egyes a Halálcsillag terveit lenyúló lázadó különítményről fog szólni, vagyis adja magát a cselekmény ahhoz, hogy viszontlássuk Vadert a mozikban. A feltűnését már a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is megerősítette, aki az EW-nek elárulta, hogy a nagyúr mindenkori hangja: James Earl Jones fogja ismét megszólaltatni a karaktert. A fizikai megformálói ezúttal különböző erős testalkatú színészek lesznek.

A Zsivány Egyes főszereplője, bizonyos Jyn Erso a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Felicity Jones lesz, a mellékszereplőket pedig Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk és Diego Luna fogják játszani. A Gareth Edwards rendezésében készülő film december közepén kerül a mozikba és miután egyelőre még nincs második, így érdemes újra megtekinteni a spinoff első előzetesét:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik