Kultúra

Nemcsak tüneményesek, de hasznosak is az új kukucskálós gyerekkönyvek

Nézz bele a három vadonatúj kiadványba, amelyek mellett egy a babák altatásáról szóló könyv is megjelent.

Három új ismeretterjesztő gyerekkönyv és egy Hogyan altassunk kisbabát? című könyv jelent meg a Central Médiacsoport Zrt. gondozásában. A legkisebbeket az állatokról, a növényekről és a természetről tanító, fülekkel ellátott kiadványokba most bele is nézhetsz:

Nézd meg az állatkertet!

Pillants a levelek alá, és nézz be ajtók mögé, lesd meg a rikoltozó papagájokat, játékos majmokat, hosszú nyakú zsiráfokat, és még sok-sok állatot! Hajtsd ki a füleket és járd körbe az állatkertet! 2 éves kortól ajánljuk.

Kukucskálj be a fülek mögé! – Mitől nőnek a virágok?

Hogyan nőnek a virágok? Hogyan teremnek a magok? Miért hullanak le a levelek ősszel? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet éves körforgásának felfedezését a több mint 40 kihajtható fül segítségével. 3 éves kortól ajánljuk.

Kukucskálj be a fülek mögé! – Mitől esik az eső?

Mitől esik az eső? Milyen meleg a nap? Honnan fúj a szél? Mi történik amikor villámlik? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ minden kérdésre! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet körforgásának felfedezését a több mint 40 kihajtható fül segítségével. 3 éves kortól ajánljuk.

Judy Barratt: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati alvási tanácsok hároméves korig

Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak.

A könyvben leírt átfogó tanácsok segítségével minden szülő egészséges alvásra szoktathatja a kisgyermekét, az éjjel és nappal között különbséget tenni sem tudó újszülöttektől az ágyban maradni nem akaró háromévesekig. A makacs alvási problémákat a könyv végén található, külön ezekkel foglalkozó fejezet segít megoldani.

Judy Barratt alvásszakértő és két gyermek édesanyja gyakorlati tanácsok és az életből vett példák segítségével segít a szülőknek, hogy könnyedén maguk mögött tudhassák az álmatlan éjszakákat.

270955_Help_Your_Baby_To_Sleep_HU_PLC.indd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik