Kultúra

Egy ikonikus karakter már biztosan visszatér a Star Wars: Zsivány egyesben

Amióta kiderült, hogy a Star Wars univerzuma is marvelizálódik, azaz minden évben várható lesz egy SW-mozi, mindenki azt találgatja, hogy mikor fognak visszatérni rég nem látott karakterek. Merthogy valószínűleg vissza kell majd térniük, ugyanis az évenkénti egy filmes tempót csak a sztoriban előre fele haladással nem tudnák tartani. Ennek megfelelően a Rouge one, vagyis a Zsivány egyes az Ébredő erő előtt 34 évvel fog játszódni.

Már amikor bemutatták a film trailerjét, tudni lehetett, hogy mindenki csak arra vár, mikor tűnik majd fel az egyetemes popkultúra legnagyobb és legfélelmetesebb fő gonosza, Darth Vader. Az előzetesben azonban csak apró utalások voltak rá, nem volt semmi katartikus felbukkanás, de még egyértelmű említés.

Ehhez képest most nyilvánosságra került az Entertainment Weekly következő számának borítója, amelyen a film szereplői mellett ott állnak óriás betűkkel a következő szavak:

DARTH VADER IS BACK

Íme a magazin borítója, ami egyébként nem lőtt le nagy spoilert, hiszen elég fura lett volna, ha készítők kihagyják azt a ziccert, hogy visszahozzák azt a főkaraktert, aki a Star Wars filmek talán legismertebb alakja.

Entertainment Weekly

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki fogja viselni a sötét nagyúr ruháját és sisakját, de akárki is legyen a szerencsés, nemsemmi terhet vesz a vállára, az biztos.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik