Kultúra

Meglepő és bájos a Marson születő első emberről szóló sci-fi trailere

A The Space Between Us című filmben Asa Butterfield lesz az a srác, aki a vörös bolygó szülötteként a Földre utazik, hogy felfedezze azt.

Matt Damon után az ifjú Asa Butterfield is a Marsra költözik, csakhogy a Mentexpedíció esetével ellentétben a The Space Between Us című sci-fi főhőseként ő a vörös bolygóról indul majd a Földre, nem pedig fordítva – derül ki a különös felütésű sci-fi első előzeteséből.

A produkció sztorija szerint az emberiség történetének első Mars-expedíciója során a legénység egyik tagjának gyermeke születik, aki aztán már a vörös planétán cseperedik fel a Carla Gugino vezette tudósok között. A srác, Gardner Elliot (Butterfield) természetesen mindennél jobban arra fog vágyni, hogy egyszer eljuthasson a Földre, amely idővel sikerül is neki, csakhogy a mi bolygónkon kezdettől fogva szigorúan megfigyelés alatt akarják majd tartani, miután az ő szervezete nem a földi körülmények között fejlődött. A rettenetesen az emberek közé vágyódó Gardner aztán valahogyan meglép majd a NASA-tól és elhatározza, hogy megkeresi azt a Tulsa nevű lányt (Britt Robertson), akivel még a Marson tengődve kezdett el ismerkedni Skype-on keresztül.

A Peter Chelsom rendezésében készülő és érdekesnek ígérkező sci-fiben az Oscarra is jelölt Gary Oldman, továbbá B.D. Wong és Janet Montgomery játssza a mellékszereplőket. A The Space Between Us december 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik