Kultúra

Adam Sandler igazi rohadék a The Do-Over új előzetesében

Megérkezett az akcióvígjáték végső előzetese, amelyben a komikus egy simlis alakot megformálva művel botrányos dolgokat.

Adam Sandler és a Netflix négy filmre szóló spéci megállapodásának második produkciójaként készül a The Do-Over (kb. Az újracsinálás) című ökörség, amelyhez az április végén kiadott első trailer után most befutott a második, egyben végső előzetes.

Az akcióvígjáték sztorija szerint a két volt középiskolai haver, Max (Sandler) és Charlie (David Spade) a 25. érettségi találkozójukon újra egymásra találnak, majd elkönyvelik, hogy mindkettejük élete kiábrándítóan alakult. A magát már addig is előszeretettel FBI ügynöknek kiadó, simlis Max-nek aztán ama nagyszerű ötlete támad, hogy rendezzék meg a halálukat és kezdjék újra az életüket, mert az olyan ász dolog lenne. Charlie megkérdezése nélkül meg is valósítja a tervet, csakhogy rövidesen kiderül, hogy az új, vásárolt személyazonosságaik révén a páros néhány nem túl rokonszenves bűnöző céltáblájává vált.

A Sandler és Spade mellett a Paula Patton, Kathryn Hahn, Luis Guzmán, Michael Chiklis, Sean Astin, Catherine Bell és Natasha Leggero alkotta szereplőgárdával készülő, Steven Brill rendezésében készült The Do-Over május 27-én fog felkerülni a Netflix oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik