Kultúra

Jópofa animált előzetest kapott Russell Crowe és Ryan Gosling mozija

A Rendes fickók új kedvcsinálójában rajzfilmfigurákként jelennek meg a szereplők.

Korábban is érkezetek már érdekes és rendhagyó promók a Shane Black rendezte Rendes fickók (The Nice Guys) című produkcióhoz, azonban a lent látható új animált trailer még a menő retro előzetesnél is ötletesebb húzás a filmet forgalmazó Warner Brotherstől.

Az akció- és krimivígjáték főhősei a fizetett verőlegény Jackson Healy (Russell Crowe) és a simlis magánkopó Holland March (Ryan Gosling) lesznek, akik az 1977-ben Los Angeles városában játszódó cselekményben úgy ismerkednek össze, hogy aktuális megbízója kérésére Healy egy nap felkeresi otthonában March-ot, akivel aztán “eltársalog” kicsit, miközben eltöri néhány csontját. A March számára nem túl kellemes találkozásuk ellenére rövidesen közösen kezdenek el nyomozni egy gazdag nő lányának eltűnése ügyében, melynek során csupa meredek és fenemód szórakoztató szituációba keverednek.

A filmben Kim Basinger, Keith David, Matt Bomer, Beau Knapp és Angourie Rice játssza a mellékszereplőket. A Rendes fickók május 26-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik