Kultúra

Elszabadul a pokol az új A bűn éjszakája-horror trailerében

A legális vérontás-maratonról szóló moziban 12 órán át ismét büntetlenül öldökölhetik majd egymást az utcákon garázdálkodó őrültek.

Nagyjából egy évvel ezelőtt jelentette be a Blumhouse Productions stúdió a 2013-as A bűn éjszakája és a két évvel ezelőtti A megtisztulás éjszakája: Anarchia című horrorokat folytató The Purge: Election Year című harmadik részt, amelyhez most új előzetes érkezett.

Az új felvonás is arra a koncepcióra fog épülni, miszerint egy fiktív világban az Egyesült Államokban a polgárok évente egyszer 12 óra erejéig szabadon gyilkolhatják egymást – ez az a bizonyos megtisztulás éjszakája, amely ellen hiába is küzd foggal-körömmel Charlene Roan szenátornő (Elizabeth Mitchell), merthogy azt imádja a nép és ezért újból megrendezik. Mindeközben a szenátornő kardoskodása elkezd nagyon nem tetszeni az éves vérengzést támogató politikusoknak, ezért kitalálják, hogy az aktuális össznépi mészárlás alatt likvidáltatják őt, amelytől az az ismeretlen nevű őrmester-figura (Frank Grillo) igyekszik majd megvédeni Roant, aki már a második filmben is feltűnt.

Az előző kettő után a franchise harmadik részét is író és rendező James DeMonaco elmebeteg produkciója július 1-jén fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik