Kultúra

Zord világ köszönt be a Mr. Robot 2. évadának trailerében

Az új előzetesből kiderül, hogy a folytatásban el fog uralkodni a káosz, miközben a sorozat főhőse egyre jobban megbolondul majd.

Nemrégiben eldőlt, hogy idén júliusban tér vissza az USA Network kábelcsatorna hackeres szériája – a legjobb drámasorozatnak járó Golden Globe-bal kitüntetett Mr. Robot, amelyben a cselekményt a néző számára narráló főhős, Elliot Alderson szerepében Rami Malek, míg a Mr. Robot fedőnevű rejtélyes hackergéniuszként Chrsitian Slater alakított nagyot – utóbbi Arany Glóbuszt is nyert a játékáért.

A második szezonhoz most megérkezett a teljes előzetes, amelyben az fsociety nevű hackercsapat a pénzügyi rendszert romba döntő támadása utáni új, kaotikus világ alakulásából kapunk ízelítőt, illetőleg azt is megtudhatjuk, hogy az őrülettel küzdő Elliot lassacskán valóságos közellenséggé fog válni, miközben másokhoz hasonlóan ő is azt igyekszik majd kideríteni, hogy mi történt Tyrell Wellickkel (Martin Wallström).

A trailerben még a történelmi összeomlásról és annak következményeiről beszélő Barack Obamát is felvonultató Mr. Robot új évada július 13-án fog indulni az USA Network műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik