Kultúra

Liev Schreiber bekeményít a Ray Donovan 4. évadának trailerében

Ütős és drámai kedvcsinálót kapott a Golden Globe-díjas bűnügyi és drámasorozat új szezonja.

2013 óta fut az amerikai Showtime saját gyártású sorozata: a Ray Donovan, amely idén nyáron már a negyedik évadát fogja megkezdeni. A folytatáshoz most megjelent az első teljes előzetes, melyben ízelítőt kapunk a feszkósnak ígérkező új szezonból.

A szériában az elmúlt években négy Golden Globe-jelölést is begyűjtő Liev Schreiber formálja meg a címszereplőt, a Los Angelesben tevékenykedő “korrigálót”, akit a Goldman & Drexler nevű ügyvédi iroda foglalkoztat. Donovan munkája abból áll, hogy a helyi hatalmasságok és hírességek akár börtönbüntetéssel is fenyegető spéci problémáit oldja meg, ezért gyakorta neki is törvénytelen eszközöket kell bevetnie. Mindeközben a tevékenysége miatt Donovan és családja is sűrűn bajba kerül, márpedig ezekkel a szituációkkal általában még a főhős is nehezen birkózik meg.

A Schreiber mellett az alakításáért 2014-ben Arany Glóbusszal kitüntetett Jon Voight, továbbá Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Milhok, Katherine Moennig, Steven Bauer és Kerris Dorsey alkotta rendszeres szereplőgárdával készülő Ray Donovan új évada június 26-án fog startolni a Showtime csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik