Kultúra

Bámulatos a Szólít a szörny új szinkronizált előzetese

A látványosnak és drámainak ígérkező fantasyben Liam Neeson kelti életre a szörnyet, aki a nehéz sorsú fiatal főhős barátjává válik.

Patrick Ness 2011-ben kiadott Szólít a szörny (A Monster Calls) című díjnyertes regényét dolgozza fel a Juan Antonio Bayona rendezésében készülő azonos című fantasy, amely egy 12 éves fiú, Connor (a Pánban feltűnt Lewis MacDougall) történetét meséli el.

A cselekmény szerint Connor édesanyja súlyos betegsége és az őt állandóan vegzáló iskolatársai elől esténként egy álomvilágba menekül, ahol szörnyek és tündérmesék elevenednek meg, amelyek segítenek neki megélni és kezelni olyan dolgokat, mint a veszteség, a bátorság és a hit. Ebben a világban talál rá az egyetlenre, akivel meg tudja osztani érzéseit: a varázslatos képességekkel rendelkező szörnyre, akinek segítségével Connor lassacskán felfedezi  reményt és rátalál a benne lakozó erőre és bátorságra.

A nemcsak látványosnak, de megindítónak is ígérkező filmben a bölcs szörnyet a kiváló Liam Neeson kelti életre speciális motion-capture technikával, míg Connor édesanyját Felicity Jones, a nagymamáját pedig Sigourney Weaver alakítja. A további mellékszereplőket játszó Toby Kebbell, Geraldine Chaplin és Jennifer Lim alkotta színészgárdával készülő különleges alkotás világszerte októberben kerül majd a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik