Kultúra

Obamáék a Star Wars szereplőivel ropták

Az amerikai elnök és felesége is megünnepelte a Star Wars-napot.

Barack Obama és felesége is táncra perdült a Star Wars szereplőivel, R2D2-val és a birodalmi  rohamosztagosokka. Az erről közzétett videó nagy sikert aratott az interneten.

“Ez a kedvenc dalom” – kiáltotta Michelle Obama, amikor az R2D2 robot elkezdte lejátszani Mark Ronson és Bruno Mars Uptown Funk című slágerét.

“Gyertek, rohamosztagosok” – hívta táncba Barack Obama a közelben álló kosztümös birodalmi rohamosztagosokat. A Fehér Ház Facebook oldalára feltöltött videót eddig több mint 2,6 millióan látták, több mint 117 ezren kedvelték. Az elnöki pár és a Star Wars robotjainak táncát a film egyik főhőse, Yoda híres szavainak átírt verziójával kommentálták: “Dance. Or not dance. There is no try” (Táncolj. Vagy ne táncolj. De ne próbáld).

A felvétel vélhetően egyébként tavaly készült, mert a táncról december 18-án közöltek egy képet a Fehér Ház honlapján. A rajongók világszerte május 4-én ünneplik a Star Wars napját a film egyik kulcsmondatának tréfás értelmezése – May the forth be with you – alapján

Ajánlott videó

Olvasói sztorik