Kultúra

A Star Wars gonosza bánatos buszsofőrré változik

Három részlet jelent meg Jim Jarmusch Paterson című új filmjéből, melyben a Kylo Rent is játszó Adam Driver egy fura figurát alakít. Videó.

A május 11-én kezdődő 69. cannes-i filmfesztiválon fog debütálni Jim Jarmusch Paterson című új alkotása, amelyet ráadásul a seregszemle szervezői beválogattak az Arany Pálmára esélyes húsz versenyfilm közé. Előzetes ezidáig még nem érkezett a filmhez, viszont mostantól három jelenetet is megnézhetünk a Patersonból, melyben a Star Wars: Az ébredő Erő Kylo Renjeként világszerte ismertté vált Adam Driver játssza a címszereplőt.

A Paterson főhőse egy különc buszsofőr, aki minden nap ugyanazt a rutint követi: felkel, munkába megy, buszt vezet, figyeli a várost és a notebookjába verseket írogat, munka után megiszik a kedvenc bárjában egy sört, majd hazatér a feleségéhez. Paterson kedvese, Laura (Golshifteh Farahani) azonban más, mint ő: a lány élete folyamatosan változik, ezért semmit nem tervez előre. Minden különbözőségük ellenére Paterson és Laura nagyon szeretik és támogatják egymást – az ő életükről szól Jarmusch filmje, amely a cannes-i filmfesztivált követően valamikor az év második felében fog a mozikba kerülni.

Forrás: Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik